Perustus-Ässä Oy syntyi vuonna 2011, kun kolme alan rautaista ammattilaista halusi perustaa alan parhaan työpaikan. Hoidamme perustusten teon ammattitaidolla ja äärettömän hyvällä meiningillä, tärkeimpänä ajatuksena asiakaslupausten pitäminen. Toimimme Etelä-Suomen alueella, ja toimitilamme sijaitsevat Vantaalla.

Helppous asiakkaalle

Teemme perustukset avaimet käteen -periaatteella niin, että prosessi on asiakkaalle mahdollisimman helppo. Työ on hallittua ja järjestelmällistä, ja aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia.

Kun tilaat perustuksesi meiltä, voit luottaa siihen, että hoidamme homman ja se tulee laadukkaasti tehtyä. Palvelemme sinua tarpeidesi mukaan ja autamme rakennusprojektin edetessä.

Emme halua olla suurin vaan paras

Meille tärkeintä ei ole määrä vaan laatu. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme ja käytämme vain kotimaisia, korkealuokkaisia materiaaleja.

Olemme sitä mieltä, että työn jäljen täytyy olla hyvää sekä palvelun sujuvaa. Asiakkaan tyytyväisyys on paras mittari niiden arvioimisessa, ja meillä onkin erittäin matala reklamaatioprosentti.

Motivoituneet työntekijät palveluksessasi

Sen lisäksi, että konseptimme on toimiva, myös työntekijämme ovat osaavia, motivoituneita ja sitoutuneita työhönsä. Siksi pystymme pitämään sen, mitä asiakkaalle lupaamme.

Me viihdymme työssämme. Se näkyy työteliäisyytenä ja innokkaana tekemisen meininkinä ja siirtyy näin suoraan asiakkaan hyödyksi.